Geef banken een koekje van eigen deeg. Ban ze met hun eigen IBAN

Wanneer banken of beter gezegd bankiers, een kans zien om geld te verdienen dan hebben ze volkomen maling aan hun klanten.

Nu heeft iemand echter een manier bedacht om de banken een koekje van eigen deeg te presenteren.

Als burgers zitten wij gevangen; om te kunnen functioneren in deze maatschappij heb je een bank en een bankrekening nodig. Zelfs al probeer je nog zoveel mogelijk contant te betalen dan nog ontkom je niet aan de grijpgrage klauwen van de banken.

Wil je je salaris of uitkering ontvangen? Prima, maar dan wel via een bankrekening. Dus, kunnen de banken daar naar hartenlust misbruik van maken en de klant ieder klein dingetje in rekening brengen. Zelfs voor het geld storten op je eigen rekening moet je betalen als dit naar het oordeel van de bank te vaak voor komt.

Nu is er echter een slim iemand die een manier heeft gevonden om Nederlandse banken buitenspel te zetten. In feite om ze nu eindelijk eens een koekje van eigen deeg te presenteren.

Om te weten hoe je dit kunt doen, en het is kinderlijk eenvoudig, doch zeer besparend en (zeker als iedereen dit massaal gaat doen) enorm doeltreffend

Lees verder op  jdreport.com hoe je de banken een koekje van eigen deeg kunt geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *