Ondersteun Soulvability

De verandering zijn die je wilt zien in de wereld

Soulvability is geïnspireerd op dit beroemde citaat van Gandhi

 

Bereid zijn in je denken om uitgedaagd te worden.

De meesten van ons hebben het ‘gevoel’ dat het niet de goede kant op gaat met de wereld van vandaag. We beseffen dat slechts een paar grote bedrijven onze voedselvoorziening, gezondheidszorg, financiële systeem, onderwijs, media – bijna, zo niet, elk gebied van ons leven controleren. Maar we zijn niet zeker van de omvang van die controle en we voelen ons hulpeloos om er iets aan te doen.

Soulvability informeert je over de gevaren die er zijn – de gevaren van vaccins, GGO’s, chemische stoffen in ons voedsel, water en in de lucht, en een constante aanslag op ons bio-energetisch veld door EMS. , Er is heel veel gaande, ecologisch, economisch, politiek en meer. We proberen om de punten van schijnbaar ongerelateerde problemen te verbinden en het grotere plaatje in kaart te brengen.

We doen dit echter vanuit een oogpunt van persoonlijke vrijheid. Want het is niet allemaal kommer en kwel – er zijn ook een heleboel positieve dingen gaande, een buzz, een opwinding, een verzamelpunt van positiviteit – en Soulvability wil daar verslag van doen.

Wij publiceren dagelijks artikelen die je kunnen helpen om je leven, je levensverwachting en je cognitieve functies te verbeteren; die verslag doen van alles als natuurlijke behandelingen en remedies op dieet, yoga, spiritualiteit, echt nieuws, zelfvoorziening, biologisch tuinieren, en nog veel, veel meer.

Soulvability is een daad van liefde, en wij geloven dat de enige weg vooruit is om bewust te zijn van wat er werkelijk gaande is in de wereld van vandaag, zodat we allemaal  ‘de verandering kunnen zijn’ die we graag zouden zien en zoveel mogelijk met elkaar de mooie toekomst vieren die voor ons ligt.

Houd er rekening mee dat Soulvability een onafhankelijke Non profit organisatie is en dus wel afhankelijk van reclame en sponsoring.
Als je wilt bijdragen en ons werk wilt steunen, vragen wij je vriendelijk een donatie te doneren via de knop hieronder.

Het Soulvability team

paypal-donate-button-

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *