Partners van Soulvability

Partners en initiatieven ondersteund door Soulvability

   EarthPedia    (www.earthpedia.nl) EarthPedia is een open source kennisplatform, gericht op innovatieve bewuste wetenschappen (wijsbegeerte) en nieuwsvergaring t.b.v. changemakers, friskijkers bruggenbouwers en fondsenwervers voor een duurzame, vrije wereld met hoge levensstandaarden en liefde en soevereiniteit voor ieder wezen.
logo Earthmedia vierkant  EarthMedia   (www.earthmedia.nl) EarthMedia is het productiebedrijf voor duurzame media producties zoals video-reportages documentaires, praatprogramma’s, kindertelevisie, films, radio, theaterproducties en websites.
dharmasolutionslogo200  Dharma Solutions Centrale landelijke agenda voor het volledige spectrum aan activiteiten gericht op bewustzijn, duurzaamheid, hartwerk, fairtrade en spiritualiteit. Hieraan gekoppeld zijn geavanceerde communicatie en verkoop tools. (de site is nog in voorbereiding)
wordlpreaceispossible  World Peace is Possible
(www.worldpeaceispossible.com)
Het doel van World Peace Is Possible is om de wereld nog verder te attenderen op het feit dat vrede mogelijk is. Help Mee!
DBB_LOGO_221013_170  De Blije B
(www.deblijeb.nl)
De Blije B is iets dat van ons allen is.
Een B. die investeert in rechtvaardigheid, echte duurzaamheid, herstel van lokale economieën en dienstbaarheid aan de mensen
 logo-fair4all  Fair4all  (fair4all.nl) Fair4All is een sociaal-economisch netwerk van mensen die een eerlijk alternatief willen neerzetten voor het huidige economische systeem.
 logo-samen-een  Sameneen Sameneen is een sociaal maatschappelijk betrokken organisatie ontstaan vanuit de gedachte, samen is een. Samen is delen in kennis, samen help je elkaar en de wereld om je heen. Samen is de druppel in de vijver die aan zal zetten tot verandering.

De Ommekeer


Supporters van Soulvability

happy-energie-banner

Theo Hooijer-banner-245x245

Akaija-banner-245x245  Soulvability - mms4u banner2