2 gedachten over “Soulvability TV”

 1. Beste medewerkers,

  Op jullie pagina las ik het bericht over Hannah van Gelder die hongerstaking als laatste strohalm ziet om tot de Nederlandse overheid door te dringen. ik schrok erg van haar verhaal.

  Graag zou ik met deze mevrouw in contact komen, mijn gegevens mag u ook aan haar doorgeven zodat zij contact met mij kan opnemen, om haar verhaal wellicht snel en direct onder de aandacht van Den Haag te brengen.

  In november vorig jaar heeft Tweede Kamerlid Norbert Klein de Vrijzinnige Partij opgericht.
  https://www.vrijzinnigepartij.nl/

  Een van onze belangrijkste doelstellingen is om het verloren vertrouwen van burgers in de politiek te herstellen en de ontstane kloof te dichten.
  Dat doen wij o.a. door persoonlijke en lokale problemen de aandacht te geven die ze verdienen. En natuurlijk proberen wij ze ook op te lossen.

  Als partij hebben we nog geen stem in het parlement maar onze voorzitter Norbert Klein heeft dat met zijn Fractie Klein wel.
  https://www.fractieklein.nl/

  Zelf ben ik vice voorzitter van de Vrijzinnige Partij en ik heb Norbert Klein van dit treurige verhaal op de hoogte gebracht. Ook hij wil graag meer weten over de problematiek rond mevrouw Van Gelder. N.a.v. die informatie kunnen wij dan gaan onderzoeken of wij haar kunnen helpen..

  Mocht u meer informatie van willen hebben dan kunt u per mail of telefonisch contact met mij opnemen.

  Met hoogachting en vriendelijke groeten,

  Marie-Louise Loomans
  Vrijzinnige Partij

  1. Via het artikel reageren is de beste optie. Hannah kijkt regelmatig op deze pagina, en heeft gevraagd daar zelf op te mogen reageren indien dit haar wens is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *